Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

NATURALMENT SALUT CENTRE inicia un cicle de conferències i tallers relacionats amb la salut

NATURALMENT SALUT CENTRE inicia un cicle de conferències i tallers relacionats amb la salut

Desprès de l’èxit de la conferència sobre Alimentació Energètica del 28 de març, Naturalment Salut Centre ha programat un seguit de conferències i tallers relacionats amb la salut.   A continuació trobareu PDF amb informació sobre el proper taller “El Hígado desde el punto de vista físico y energético: funciones, patologías y tratamientos” a càrrec de Begoña Gorricho, nutricionista, graduada en medicina tradicional xinesa i kinesiòloga, a més de molt bona comunicadora.

Desprès de l'èxit de la conferència sobre Alimentació Energètica del passat 28 de març, a Naturalment Salut Centre hem programat un seguit de conferències i tallers, relacionats amb la salut.

A continuació trobareu un PDF amb informació sobre el proper taller "El Hígado desde el punto de vista físico y energético: funciones, patologías y tratamientos" a càrrec de Begoña Gorricho, nutricionista, graduada en medicina tradional xinesa i kinesiòloga, a més de molt bona comunicadora.
Aportarà informació clara, pràctica i detallada per a aquelles persones que vulguin aprendre a cuidar millor el seu cos i gaudir d'una millor qualitat de vida.

El taller tindrà lloc el divendres 9 de maig, de 17.00 a 21.00 horas, a Naturalment Salut Centre, situat al carrer Mariscal Joffre nº16, del Prat de Llobregat.

Us animem a participar-hi amb la certesa que us trobareu amb més del que us pensàveu.

Descarregar pdf

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat