Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Qui Som Naturalment Salut Centre

Qui Som Naturalment Salut Centre

NATURALMENT SALUT CENTRE.          Consulta de Teràpies Naturals per cuidar la teva salut.

Oferim un ampli ventall de teràpies naturals perquè els nostres pacients puguin trobar la més adequada a les seves preferències i necessitats. Comptem amb Servei de Naturopatia, Homeopatia, Flors de Bach, Dietoteràpia, Medicina Tradicional Xinesa (MTX),Acupuntura, Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Manual i Reflexologia Podal.

En la Consulta de Naturalment Salut Centre ens esforcem perquè els nostres pacients siguin i se sentin ben atesos. Els terapeutes degudament acreditats amb la titulació necessària portem a terme la nostra feina amb total professionalitat i seguretat. El compromís individual amb el pacient i un tracte personal de qualitat, fan de Naturalment Salut Centre un espai d’acompanyament on poder compartir inquietuds i ajudar-te amb els teus problemes de salut.

També col·laborem activament amb professionals d'altres disciplines (osteòpata, fisioterapeuta, logopeda, psicòloga, pedagoga).

Estem ubicats en el nucli antic del Prat de Llobregat, a només 3 minuts de la Plaça de la Vila i de l'estació de Renfe. Disposem d'unes instal·lacions còmodes i ben cuidades, perquè volem que els nostres pacients se sentin a gust des del primer moment.

Naturalment Salut Centre, aquí trobaràs atenció personalitzada amb teràpies naturals efectives que t'ajudaran a mantenir o restablir una bona salut, millorant el teu benestar i qualitat de vida. Professionalitat, atenció individualitzada i compromís personal són la nostra garantia.
 
Naturalment Salut Centre està dirigit per Mercè Montané Gil, Graduada en Naturopatia i Terapeuta Floral.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat