Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Assessorament Nutricional Esportiu

Assessorament Nutricional Esportiu

No existeix una dieta general per a esportistes, dependrà de les condicions particulars de la persona, així com de les demandes específiques de l’esport o exercici físic practicat.


Assessorament nutricional esportiu


Els resultats en la pràctica esportiva venen determinats pels factors genètics de la persona, el tipus d’entrenament que realitza i per l’alimentació que segueix.

Per altra banda, les necessitats energètiques de l’individu depenen d’una sèrie de factors, entre ells, el tipus de metabolisme, l’activitat diària, l’exercici físic realitzat, l’edat i el sexe.

Valorant les premisses anteriors, Naturalment Salut Centre confecciona les teves pautes dietètiques tenint en compte que les  teves necessitats són específiques i diferents de les dels teus companys.

En la primera visita al nostre Centre creem la història clínica, fent l’anamnesi corresponent i valorant les anàlisis clíniques aportades. A partir d’aquí et proposem una dieta equilibrada que procurem adaptar als teus gustos i preferències. T’indiquem com seguir una bona hidratació, i t’aconsellem quan prendre suplementscom cuinar els aliments, receptes fàcils, etc., etc.

No existeix una dieta general per a esportistes, dependrà de les condicions particulars de la persona, així com de les demandes específiques de l’esport o exercici físic practicat. Amb l’assessorament nutricional de Naturalment Salut Centre podràs millorar el teu rendiment esportiu i disminuir el risc de lesions perquè estaràs aportant al teu organisme allò que necessita.

Com que l'exercici físic i la pràctica de l’esport són un benefici per a la salut, a Naturalment Salut Centre considerem que cal concedir-los la deguda atenció. Per això, creiem necessari que a més de realitzar els entrenaments adequats, comptis amb un bon assessorament nutricional individualitzat.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat