Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

GELAT DE SÍNDRIA

GELAT DE SÍNDRIA

La síndria es refrescant, diürètica i poc calòrica

GELAT DE SÍNDRIA:

150g de síndria  +  250g de iogurt natural desnatat.

Preparació:​

  1. Col·loca en un bol la síndria a trossets i el iogurt natural.
  2. Amb l'ajuda d'una batedora, barreja-ho.
  3. Omple els motlles per fer gelat (la marca Lékué en té) o bé posa-ho en un got i quan comenci a estar una mica congelat, clava-hi un palet de fusta o una cullera, que farà de mànec.
  4. Col.loca els motlles al congelador durant 4 h, i llest.

La síndria és molt refrescant, poc calòrica i diürètica.
Té un alt contingut en aigua (més d’un 90%). Així, 100g de síndria només representen 30kcal, mentre que aporten 110mg de potassi. Aquest mineral ajuda en la retenció hídrica i actua de manera beneficiosa en la cel·lulitis i l’obesitat.
 
Per altra banda, el iogurt a més de probiòtics, molt importants a l’estiu, ens aporta calci, fòsfor i potassi. 100g de iogurt natural desnatat representen 40 kcal, per la qual cosa, aquest gelat estaria permès en qualsevol règim d’aprimament.
 
Si el vols fer encara més lleuger, prepara’l només amb síndria, suc de llimona i unes fulles de menta.
 
Gaudeix-lo

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat