Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Espai DONA

Espai DONA

El nostre granet de sorra a l’empoderament de la dona d'avui.

Des d’aquest espai, volem aportar el nostre granet de sorra a l’empoderament de la dona en el món actual. Ens agradaria ser capaces de transmetre i fer sentir l’orgull de ser dona, primer des del vessant individual, però també com a col·lectiu.
 
Espai DONA s’ha pensat i està destinat a les dones. Pivota al voltant de 4 eixos estretament entrellaçats i complementaris: salut, estil de vida, creixement personal i, realització personal i col·lectiva.
 
Salut i dona: promoció de la salut de la dona; posem l’accent en la prevenció de malalties femenines i ens fixem en la nutrició durant les diferents etapes de la vida de la dona.

Estil de vida i dona: pedagogia sobre l’estil de vida a seguir per millorar la qualitat de vida de la població femenina. Perquè també la pràctica d’exercici físic, l’adquisició de nous aprenentatges, el temps personal i el temps per a l’oci són eines bàsiques per gaudir d’una bona salut.
 
Creixement personal i dona: considerem allò que sent la dona i com gestiona les seves emocions, des d’una consciència individual i també col·lectiva. Amb l'assessorament de dones formades en màster d’ecologia emocional.

Realització personal i dona: recull d’experiències de dones anònimes que volem fer visibles. Dones valentes, poderoses, lluitadores, capaces de superar pors i barreres per assolir els seus objectius. Dones que compartint les seves vivències, esdevenen ara un referent per a totes nosaltres, i a les que volem retre el nostre reconeixement .
 
Ens agradaria que aquest fos un apartat dinàmic, un espai per compartir inquietuds. Per això t’animem a que ens facis arribar els teus suggeriments.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat