Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Flors de Bach

Flors de Bach

La Teràpia Floral del Doctor Bach s'ha mostrat eficaç en la millora de desequilibris emocionals.

És una teràpia vibracional que gaudeix de molt bona premsa gràcies als bons resultats, a la manca de contraindicacions, a la facilitat d’administració (gotes),i també, pel seu baix cost.

El curós sistema de preparació de les essències florals permet que l’energia vital de la planta es mantingui en el preparat final. El seu mecanisme d’acció és vibracional, és a dir, actuen en nosaltres a nivell energètic, no provoquen cap reacció química en l’organisme com sí ho faria, per exemple, una tisana d’herbes. Poden ser preses sense cap risc per nadons, nens petits, adolescents, joves, adults i persones ancianes.

Cada persona és un món, així, per obtenir els beneficis esperats, caldrà pautar una fórmula específica per a cada persona, en funció de les seves necessitats. Naturalment Salut Centre disposa de terapeuta floral titulada, qui després d’una àmplia entrevista personal amb el pacient, determina la fórmula floral idònia, i es responsabilitza de fer-ne el seguiment adequat.

La Teràpia Floral del Dr. Bach té un ampli camp d’acció. Majoritàriament s’utilitza per millorar desequilibris emocionals, molt freqüents avui dia com són estrès, pors i fòbies, estats d’ànim ansiosos i depressius, baixa autoestima, dificultats de comunicació... Els seus efectes, però, van més enllà, de manera que també són efectives en el trastorn d'enuresi nocturna infantil (quan s’escapa el pipí a la nit), en lumbàlgies, dolors premenstruals, en èpoques d’exàmens, quan es retira el pit als bebès, en l’arribada d’un nou germanet, ...
 
Ja fa temps,  l’O.M.S. (Organització Mundial de la Salut) va recomanar incloure les teràpies naturals, entre elles la Teràpia Floral del Dr. Bach (Flors de Bach), dins el conjunt de teràpies i medicines vàries destinades al manteniment de la salut de la població.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat