Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Naturopatia i Homeopatia

Naturopatia i Homeopatia

Teràpies naturals utilitzades en la recuperació i manteniment de la salut.

Naturopatia: ciència que estudia i aplica mètodes naturals per mantenir i recuperar la salut. Són mètodes contrastats, no agressius per a l’organisme i que eviten l’ús de preparats químics de síntesi.

Homeopatia: mètode terapèutic que administra dosis infinitesimals de substàncies medicamentoses (extretes de la natura); no presenta efectes secundaris, ni interaccions.

A Naturalment Salut Centre entenem que el manteniment de la salut es fonamenta en tres accions bàsiques: Seguir una alimentació adequada (DIETA),  aportar una bona oxigenació a l’organisme (EXERCICI FÍSIC) i mantenir un estat emocional equilibrat (CONSCIÈNCIA i AUTOCONEIXEMENT). Quan amb això no n’hi ha prou, comptem amb diferents teràpies naturals:

Fitoteràpia: ús de plantes medicinals amb finalitats terapèutiques.
Teràpia Ortomolecular: utilització de dosis adequades de nutrients (vitamines, minerals, aminoàcids) amb el propòsit de restituir l’equilibri nutricional del cos.
Oligoteràpia catalítica: ús de minerals en petites concentracions, la manca dels quals dificulta alguns processos vitals. Es tracta d’una teràpia totalment innòcua.
Flors de Bach: teràpia vibracional, especialment destinada a millorar desequilibris emocionals.
Fito-aromateràpia: encaminada a restablir l’equilibri de l’organisme en la seva globalitat.

Durant la primera visita, d’una hora de durada, recollim la informació necessària per confeccionar la història clínica del pacient, juntament amb les proves clíniques que ell aporta.
Valorem la seva tendència constitucional, forma d’emmalaltir, antecedents familiars, estil de vida i d’altres factors vitals que entenem influeixen en la seva qualitat de vida.
Finalment, expliquem i comentem les possibles teràpies a seguir i d’acord amb el pacient concretem el tractament, del qual fem l’oportú seguiment.

Vis natura medicatrix: la força curativa de la natura

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat