Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Assesorament Nutricional Esportiu

Assesorament Nutricional Esportiu

No tots els esportistes necessiten la mateixa dieta.

Els resultats en la pràctica esportiva venen determinats pels factors genètics de la persona, el tipus d’entrenament que realitza i per l’alimentació que segueix. Per altra banda, les necessitats energètiques de l’individu depenen d’una sèrie de factors, entre ells, el tipus de metabolisme, l’activitat diària, l’exercici físic realitzat, l’edat i el sexe.

Valorant les premisses anteriors, Naturalment Salut Centre confecciona les teves pautes dietètiques tenint en compte que les  teves necessitats són específiques i diferents de les dels teus companys.

En la primera visita al nostre Centre creem la història clínica, fent l’anamnesi corresponent i valorant les anàlisis clíniques aportades. A partir d’aquí et proposem una dieta equilibrada que procurem adaptar als teus gustos i preferències. T’indiquem com seguir una bona hidratació, i t’aconsellem quan prendre suplements, com cuinar els aliments, receptes fàcils, etc.

No existeix una dieta general per a esportistes, dependrà de les condicions particulars de la persona, així com de les demandes específiques de l’esport o exercici físic practicat. Amb l’assessorament nutricional de Naturalment Salut Centre podràs millorar el teu rendiment esportiu i disminuir el risc de lesions perquè estaràs aportant al teu organisme allò que necessita.

Com que l'exercici físic i la pràctica de l’esport són un benefici per a la salut, a Naturalment Salut Centre considerem que cal concedir-los la deguda atenció. Per això, creiem necessari que a més de realitzar els entrenaments adequats, comptis amb un bon assessorament nutricional individualitzat.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat