Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Dietes i Nutrició

Dietes i Nutrició

Dietes per perdre pes, dietes terapéutiques i assessorament nutricional individualitzat.

A Naturalment Salut Centre, hem confeccionat centenars de dietes, totes elles diferents, perquè cadascuna s’ha adaptat a l’estat de salut del pacient i a les seves necessitats calòriques, tenint en compte la seva edat, sexe, feina, estil de vida i preferències alimentàries.

La dietoteràpia, però, és molt més que dietes per eliminar quilos. És una disciplina que utilitza els aliments amb finalitats terapèutiques, que van des del manteniment de la salut, la prevenció i disminució de símptomes, fins al tractament de malalties i trastorns relacionats o no amb l’alimentació.
Tant si és per aconseguir perdre pes, com per tractar un pacient amb anèmia, celíac o diabètic, hipertens o amb brots d’artritis, els aliments ingerits en la dieta resultaran decisius per aconseguir una bona qualitat de vida de la persona.

En una primera visita, la terapeuta de Naturalment Salut Centre realitzarà la història clínica del pacient, per tal de determinar les seves necessitats específiques i elaborar un pla personal i individualitzat, fent el seguiment necessari en posteriors visites.

En la Consulta de Naturalment Salut Centre quan confeccionem una dieta tenim en compte les propietats nutritives i terapèutiques dels aliments que la composen. Proposem menús setmanals, adaptats a l’època de l’any. Aconsellem els nostres pacients sobre la preparació dels aliments i els facilitem receptes de cuina de fàcil elaboració i assequibles a totes les butxaques.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat