Naturalment Salut Centre
626 45 27 95

Teràpies Manuals

Teràpies Manuals

Reflexologia podal, drenatge limfàtic manual i massatges terapéutics.

En la Consulta deTeràpies Manuals de Naturalment Salut Centre trobareu una ampla i variada oferta. Us proposem Quiromassatges Terapèutics, Massatges Relaxants, Massatges amb Aromateràpia, Drenatges Limfàtics Manuals i Reflexologia Podal.

Només per citar alguns exemples, les teràpies manuals ens són beneficioses quan hi ha contractures musculars, tortícolis, dolor articular, retenció de líquids, sensació de cames pesades, cel·lulitis, restrenyiment, insomni, estrès i un llarg etcètera.

El quiromassatge elimina contractures, millora l’elasticitat muscular i la mobilitat articular. El massatge relaxant produeix un efecte sedant i de calma, que  ajuda a disminuir els nivells d’ansietat i estrès, i millora la qualitat del son.

El drenatge limfàtic manual reactiva el sistema limfàtic, millorant la circulació i l’eliminació de toxines. A nivell estètic, redueix la cel·lulitis i millora la qualitat de la pell.

La reflexologia podal, mitjançant pressions digitals en punts concrets del peu és capaç d’activar l’autoregulació del cos.

En la Consulta de Naturalment Salut Centre, mai iniciem un tractament sense primer fer una breu història del pacient. La nostra terapeuta, amb anys d’experiència en el camp de les teràpies manuals, us aconsellarà la teràpia més adient a les vostres necessitats.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat